Luento 2.2.

Hullunmylly

Modulaatio: Larding ja extending.


1. Kappale.

Bedlam, Pyhän Betlehemin Marian sairaala, perustettu vuonna 1247 Lontoossa. Muutettiin valtion mielisairaalaksi kun luostarilaitos hävitettiin vuonna 1547.


2. Kappale

Bedlam, Pyhän Betlehemin Marian sairaala, joka on jatkuvassa epätietoisuuden tilassa, perustetaan vuonna 1247 Lontoossa. Se muutetaan valtion mielisairaalaksi, hullunmyllyksi: kaoottisen metelin ja raivon paikaksi kun luostarilaitos hävitetään vuonna 1547.


3. kappale

Bedlam, Pyhän Betlehemin Marian sairaala, joka on jatkuvassa epätietoisuuden tilassa, perustetaan vuonna 1247 Lontoossa. Se muutetanna valtion mielisairaalaksi, hullunmyllyksi – joka ruotsiksi on “Villervalla” - kaoottisen metelin ja raivon paikaksi kun luostarilaitos hävitetään vuonna 1547.


4. Kappale

Bedlam, Pyhän Betlehemin Marian sairaala, joka on jatkuvassa epätietoisuuden tilassa, alere flammam eli se tarvitsee tulta, perustetaan vuonna 1247 Lontoossa. Se muutetaan valtion mielisairaalaksi, hullunmyllyksi – ruotsiksi “Villervalla” - kaoottisen metelin ja raivon paikaksi kun luostarilaitos hävitetään vuonna 1547.


5. Kappale

Nicola Tesla ja Bedlam, Pyhän Betlehemin Marian sairaala, joka on jatkuvassa epätietoisuuden tilassa, alere flammam eli se tarvitsee tulta, perustetaan vuonna 1247 Lontoossa. Se muutetaan valtion mielisairaalaksi, kun Tesla kärsii pakko-oireisista häiriöistä ja pakkomielteistä, hullunmyllyksi – ruotsiksi “Villervalla” - kaoottisen metelin ja raivon paikaksi kun luostarilaitos hävitetään vuonna 1547. Elämänsä loppupuolella hän viettää mielellään aikaa kyyhkysten kanssa. Hän ei mene naimisiin, eikä hänellä ole jälkeläisiä, hänellä on hiuksiin, persikoihin ja bakteereihin kohdistuneita fobioita sekä puhtauteen ja numeroon kolme liittyviä pakkomielteitä.


6. Kappale

Nicola Tesla ja Bedlam, Pyhän Betlehemin Marian sairaala, joka on jatkuvassa epätietoisuuden tilassa, alere flammam eli se tarvitsee tulta ja langattoman sähköverkon vuonna 1900, perustetaan vuonna 1247 Lontoossa. Se muutetaan valtion mielisairaalaksi, samalla kun Tesla kärsii pakko-oireisista häiriöistä ja pakkomielteistä, hullunmyllyksi – ruotsiksi “Villervalla” - kaoottisen metelin ja raivon paikaksi kun luostarilaitos hävitetään vuonna 1547. Tesla: “Minulla ei ole epäilystäkään, että se ei osoittautuisi hyvin toimivaksi tavaksi laajentamaan massojen ymmärrystä, erityisesti vielä sivistymättömissä maissa ja vähemmän saavutettavilla alueilla”, joka elämänsä loppupuolella viettää mielellään aikaa kyyhkysten kanssa, “ja että se tuo materiaalista tukea yleiselle turvallisuudelle, mukavuudelle ja helppokäyttöisyydelle, sekä rauhanomaisten suhteiden ylläpidolle.”. Hän ei mene naimisiin, eikä hänellä ole jälkeläisiä, hänellä on hiuksiin, persikoihin ja bakteereihin kohdistuneita fobioita sekä puhtauteen ja numeroon kolme liittyviä pakkomielteitä.


7. kappale

Nicola Tesla ja Bedlam, Pyhän Betlehemin Marian sairaala, joka on jatkuvassa epätietoisuuden tilassa, alere flammam eli se tarvitsee tulta ja langattoman sähköverkon vuonna 1900, perustetaan vuonna 1247 Lontoossa. Se muutetaan valtion mielisairaalaksi, samalla kun Tesla kärsii pakko-oireisista häiriöistä ja pakkomielteistä, hullunmyllyksi – ruotsiksi “Villervalla” - kaoottisen metelin ja raivon paikaksi kun luostarilaitos hävitetään vuonna 1547. Tesla: “Minulla ei ole epäilystäkään, että se ei osoittautuisi hyvin toimivaksi tavaksi laajentamaan massojen ymmärrystä, erityisesti vielä sivistymättömissä maissa ja vähemmän saavutettavilla alueilla”, joka elämänsä loppupuolella viettää mielellään aikaa kyyhkysten kanssa, “ja että se tuo materiaalista tukea yleiselle turvallisuudelle, mukavuudelle ja helppokäyttöisyydelle, sekä rauhanomaisten suhteiden ylläpidolle”. Hän ei mene naimisiin, eikä hänellä ole jälkeläisiä – “Kun katson häntä tiedän, että hän haluaa kertoa minulle kuolevansa. Ja silloin, kun saan hänen viestinsä, hänen silmistään tulee valo, voimakkaat valokeilat. Kyllä, se on oikeaa valoa, voimakasta, häikäisevää valoa, joka on intensiivisempää kuin olen koskaan voinut saada aikaiseksi edes vahvimmillakaan laboratoriolampuillani.” - hänellä on hiuksiin, persikoihin ja bakteereihin kohdistuneita fobioita sekä puhtauteen ja numeroon kolme liittyviä pakkomielteitä.


8. kappale

Nicola Tesla ja Bedlam, Pyhän Betlehemin Marian sairaala, joka on jatkuvassa epätietoisuuden tilassa, alere flammam eli se tarvitsee tulta ja langattoman sähköverkon vuonna 1900, perustetaan vuonna 1247 Lontoossa. Se muutetaan valtion mielisairaalaksi, samalla kun Tesla kärsii pakko-oireisista häiriöistä ja pakkomielteistä, hullunmyllyksi – ruotsiksi “Villervalla” - kaoottisen metelin ja raivon paikaksi kun luostarilaitos hävitetään vuonna 1547. Tesla: “Minulla ei ole epäilystäkään, että se ei osoittautuisi hyvin toimivaksi tavaksi laajentamaan massojen ymmärrystä - menneiden vuosisatojen kasaantuvat yleisen rauhan tavoitteet tulevat todeksi nopeasti – lähes samalla tavalla kuin kristalli joka yht’äkkiä muodostuu liuoksessa, jota on hitaasti valmistettu - erityisesti vielä sivistymättömissä maissa ja vähemmän saavutettavilla alueilla”, joka elämänsä loppupuolella viettää mielellään aikaa kyyhkysten kanssa, “ja että se tuo materiaalista tukea yleiselle turvallisuudelle, mukavuudelle ja helppokäyttöisyydelle, sekä rauhanomaisten suhteiden ylläpidolle”. Hän ei mene naimisiin, eikä hänellä ole jälkeläisiä – “Kun katson häntä tiedän, että hän haluaa kertoa minulle kuolevansa. Ja silloin, kun saan hänen viestinsä, hänen silmistään tulee valo, voimakkaat valokeilat. Kyllä, se on oikeaa valoa, voimakasta, häikäisevää valoa, joka on intensiivisempää kuin olen koskaan voinut saada aikaiseksi edes vahvimmillakaan laboratoriolampuillani.” - hänellä on hiuksiin, persikoihin ja bakteereihin kohdistuneita fobioita sekä puhtauteen ja numeroon kolme liittyviä pakkomielteitä.


9. kappale

Nicola Tesla ja Bedlam, Pyhän Betlehemin Marian sairaala, joka on jatkuvassa epätietoisuuden tilassa, alere flammam eli se tarvitsee tulta ja langattoman sähköverkon vuonna 1900, perustetaan vuonna 1247 Lontoossa. Se muutetaan valtion mielisairaalaksi, samalla kun Tesla kärsii pakko-oireisista häiriöistä ja pakkomielteistä, hullunmyllyksi – ruotsiksi “Villervalla” - kaoottisen metelin ja raivon paikaksi kun luostarilaitos hävitetään vuonna 1547. Tesla: “Minulla ei ole epäilystäkään, että se ei osoittautuisi hyvin toimivaksi tavaksi laajentamaan massojen ymmärrystä - menneiden vuosisatojen kasaantuvat yleisen rauhan tavoitteet tulevat todeksi nopeasti – lähes samalla tavalla kuin kristalli joka yht’äkkiä muodostuu liuoksessa, jota on hitaasti valmistettu - erityisesti vielä sivistymättömissä maissa ja vähemmän saavutettavilla alueilla”, joka elämänsä loppupuolella viettää mielellään aikaa kyyhkysten kanssa, “ja että se tuo materiaalista tukea yleiselle turvallisuudelle, mukavuudelle ja helppokäyttöisyydelle, sekä rauhanomaisten suhteiden ylläpidolle”. Hän ei mene naimisiin, eikä hänellä ole jälkeläisiä – “Kun katson häntä tiedän, että hän haluaa kertoa minulle kuolevansa. Ja silloin, kun saan hänen viestinsä, hänen silmistään tulee valo, voimakkaat valokeilat. Jopa epäorgaaniseksi kutsuttu materia, jonka uskotaan olevat kuollutta reagoi ärsykkeisiin ja antaa selviä merkkejä elämän periaatteista sisällään. Kyllä, se on oikeaa valoa, voimakasta, häikäisevää valoa, joka on intensiivisempää kuin olen koskaan voinut saada aikaiseksi edes vahvimmillakaan laboratoriolampuillani.” - hänellä on hiuksiin, persikoihin ja bakteereihin kohdistuneita fobioita - kaikki mikä on olemassa, elollisena ja epäelollisena elävänä tai jähmeänä, on altis ulkoiselle ärsykkeelle - sekä puhtauteen ja numeroon kolme liittyviä pakkomielteitä.


10. kappale

Nicola Tesla ja Bedlam, Pyhän Betlehemin Marian sairaala, joka on jatkuvassa epätietoisuuden tilassa, alere flammam eli se tarvitsee tulta ja langattoman sähköverkon vuonna 1900, perustetaan vuonna 1247 Lontoossa. Se muutetaan valtion mielisairaalaksi, samalla kun Tesla kärsii pakko-oireisista häiriöistä ja pakkomielteistä, hullunmyllyksi – ruotsiksi “Villervalla” - kaoottisen metelin ja raivon paikaksi kun luostarilaitos hävitetään vuonna 1547. Tiede ei ole muuta kuin elämän perversio, ellei sen lopullisen päämääränä ole ihmisyyden paremmaksi tekeminen. Tesla: “Minulla ei ole epäilystäkään, että se ei osoittautuisi hyvin toimivaksi tavaksi laajentamaan massojen ymmärrystä - menneiden vuosisatojen kasaantuvat yleisen rauhan tavoitteet tulevat todeksi nopeasti – lähes samalla tavalla kuin kristalli joka yht’äkkiä muodostuu liuoksessa, jota on hitaasti valmistettu - erityisesti vielä sivistymättömissä maissa ja vähemmän saavutettavilla alueilla”, joka elämänsä loppupuolella viettää mielellään aikaa kyyhkysten kanssa, “ja että se tuo materiaalista tukea yleiselle turvallisuudelle, mukavuudelle ja helppokäyttöisyydelle, sekä rauhanomaisten suhteiden ylläpidolle”. Hän ei mene naimisiin, eikä hänellä ole jälkeläisiä – “Kun katson häntä tiedän, että hän haluaa kertoa minulle kuolevansa. Ja silloin, kun saan hänen viestinsä, hänen silmistään tulee valo, voimakkaat valokeilat. Jopa epäorgaaniseksi kutsuttu materia, jonka uskotaan olevat kuollutta reagoi ärsykkeisiin ja antaa selviä merkkejä elämän periaatteista sisällään. Kyllä, se on oikeaa valoa, voimakasta, häikäisevää valoa, joka on intensiivisempää kuin olen koskaan voinut saada aikaiseksi edes vahvimmillakaan laboratoriolampuillani.” - hänellä on hiuksiin, persikoihin ja bakteereihin kohdistuneita fobioita - kaikki mikä on olemassa, elollisena ja epäelollisena, elävänä tai jähmeänä, on altis ulkoiselle ärsykkeelle - sekä puhtauteen ja numeroon kolme liittyviä pakkomielteitä.


11. Kappale

Sähkönsininen Lapis Lazuli. Nicola Tesla ja Bedlam, Pyhän Betlehemin Marian sairaala, joka on jatkuvassa epätietoisuuden tilassa, alere flammam eli se tarvitsee tulta ja langattoman sähköverkon vuonna 1900, perustetaan vuonna 1247 Lontoossa. Se muutetaan valtion mielisairaalaksi, samalla kun Tesla kärsii pakko-oireisista häiriöistä ja pakkomielteistä, hullunmyllyksi – ruotsiksi “Villervalla” - kaoottisen metelin ja raivon paikaksi kun luostarilaitos hävitetään vuonna 1547. Tiede ei ole muuta kuin elämän perversio, ellei sen lopullisena päämääränä ole ihmisyyden paremmaksi tekeminen. Tesla: “Minulla ei ole epäilystäkään, että se ei osoittautuisi hyvin toimivaksi tavaksi laajentamaan massojen ymmärrystä - menneiden vuosisatojen kasaantuvat yleisen rauhan tavoitteet tulevat todeksi nopeasti – lähes samalla tavalla kuin kristalli joka yht’äkkiä muodostuu liuoksessa, jota on hitaasti valmistettu (hänen kätensä oli nostettu ylös, se puristi lapis lazuli palloa, se oli hänen vasen kätensä, ja hän huomasi taas kauhukseen, että nainen oli vasenkätinen. Nopeasti, kaivautuvalla liikkeellä, hän suojasi päänsä paksulla Thucydidesin niteellä, ja silloin isku osui häneen, lähes katkaisten hänen niskansa ja murskaten hänen sydämensä) - erityisesti vielä sivistymättömissä maissa ja vähemmän saavutettavilla alueilla”, joka elämänsä loppupuolella viettää mielellään aikaa kyyhkysten kanssa, “ja että se tuo materiaalista tukea yleiselle turvallisuudelle, mukavuudelle ja helppokäyttöisyydelle, sekä rauhanomaisten suhteiden ylläpidolle”. Hän ei mene naimisiin, eikä hänellä ole jälkeläisiä – “Kun katson häntä tiedän, että hän haluaa kertoa minulle kuolevansa. Ja silloin, kun saan hänen viestinsä, hänen silmistään tulee valo, voimakkaat valokeilat. Jopa epäorgaaniseksi kutsuttu materia, jonka uskotaan olevat kuollutta reagoi ärsykkeisiin ja antaa selviä merkkejä elämän periaatteista sisällään. Kyllä, se on oikeaa valoa, voimakasta, häikäisevää valoa, joka on intensiivisempää kuin olen koskaan voinut saada aikaiseksi edes vahvimmillakaan laboratoriolampuillani.” - hänellä on hiuksiin, persikoihin ja bakteereihin kohdistuneita fobioita – kaikki mikä on olemassa, elollisena ja epäelollisena, elävänä tai jähmeänä, on altis ulkoiselle ärsykkeelle – sekä puhtauteen ja numeroon kolme liittyviä pakkomielteitä.


12. Kappale

Nicola Tesla ja Bedlam, Pyhän Betlehemin Marian sairaala, joka on jatkuvassa epätietoisuuden tilassa, alere flammam eli se tarvitsee tulta ja langattoman sähköverkon vuonna 1900, perustetaan vuonna 1247 Lontoossa. Se muutetaan valtion mielisairaalaksi, samalla kun Tesla kärsii pakko-oireisista häiriöistä ja pakkomielteistä, hullunmyllyksi – ruotsiksi “Villervalla” - kaoottisen metelin ja raivon paikaksi kun luostarilaitos hävitetään vuonna 1547. Tiede ei ole muuta kuin elämän perversio, ellei sen lopullisena päämääränä ole ihmisyyden paremmaksi tekeminen. Tesla: “Minulla ei ole epäilystäkään, että se ei osoittautuisi hyvin toimivaksi tavaksi laajentamaan massojen ymmärrystä - menneiden vuosisatojen kasaantuvat yleisen rauhan tavoitteet tulevat todeksi nopeasti – lähes samalla tavalla kuin kristalli joka yht’äkkiä muodostuu liuoksessa, jota on hitaasti valmistettu (hänen kätensä oli nostettu ylös, se puristi lapis lazuli palloa, se oli hänen vasen kätensä, ja hän huomasi taas kauhukseen, että nainen oli vasenkätinen. Nopeasti, kaivautuvalla liikkeellä, hän suojasi päänsä paksulla Thucydidesin niteellä, ja silloin isku osui häneen, lähes katkaisten hänen niskansa ja murskaten hänen sydämensä) - erityisesti vielä sivistymättömissä maissa ja vähemmän saavutettavilla alueilla”, joka elämänsä loppupuolella viettää mielellään aikaa kyyhkysten kanssa, “ja että se tuo materiaalista tukea yleiselle turvallisuudelle, mukavuudelle ja helppokäyttöisyydelle, sekä rauhanomaisten suhteiden ylläpidolle”. Hän ei mene naimisiin, eikä hänellä ole jälkeläisiä – “Kun katson häntä tiedän, että hän haluaa kertoa minulle kuolevansa. Ja silloin, kun saan hänen viestinsä, hänen silmistään tulee valo, voimakkaat valokeilat. Jopa epäorgaaniseksi kutsuttu materia, jonka uskotaan olevat kuollutta reagoi ärsykkeisiin ja antaa selviä merkkejä elämän periaatteista sisällään. Kyllä, se on oikeaa valoa, voimakasta, häikäisevää valoa, joka on intensiivisempää kuin olen koskaan voinut saada aikaiseksi edes vahvimmillakaan laboratoriolampuillaan.” - hänellä on hiuksiin, persikoihin ja bakteereihin kohdistuneita fobioita – kaikki mikä on olemassa, elollisena ja epäelollisena, elävänä tai jähmeänä, on altis ulkoiselle ärsykkeelle – sekä puhtauteen ja numeroon kolme liittyviä pakkomielteitä. Kaksi kiinalaista, kolmas heidän takanaan Kaiverrettuna Lapis Lazuliin Heidän yllään, lentää pitkä-jalkainen lintu Pitkäikäisyyden symboli Kolmas, epäilemättä palvelusmies Kantaa mukanaan soitinta.


13. kappale

Nicola Tesla ja Bedlam, Pyhän Betlehemin Marian sairaala, joka on jatkuvassa epätietoisuuden tilassa, alere flammam eli se tarvitsee tulta ja langattoman sähköverkon vuonna 1900, perustetaan vuonna 1247 Lontoossa. Se muutetaan valtion mielisairaalaksi, samalla kun Tesla kärsii pakko-oireisista häiriöistä ja pakkomielteistä, hullunmyllyksi – ruotsiksi “Villervalla” - kaoottisen metelin ja raivon paikaksi kun luostarilaitos hävitetään vuonna 1547. Tiede ei ole muuta kuin elämän perversio, kiinnitettynä mätien viikunanlehtien piiloon pehmeään, Ja punottuna tiukkaan oliivinlehvään, Jokin möykky, voi luoja, lapis lazulia Suuri kuin niskasta katkaistun juutalaisen kallo, Sininen kuin suoni Madonnan rinnan päällä - ellei sen lopullisena päämääränä ole ihmisyyden paremmaksi tekeminen. Tesla: “Minulla ei ole epäilystäkään, että se ei osoittautuisi hyvin toimivaksi tavaksi laajentamaan massojen ymmärrystä - menneiden vuosisatojen kasaantuvat yleisen rauhan tavoitteet tulevat todeksi nopeasti – lähes samalla tavalla kuin kristalli joka yht’äkkiä muodostuu liuoksessa, jota on hitaasti valmistettu (hänen kätensä oli nostettu ylös, se puristi lapis lazuli palloa, se oli hänen vasen kätensä, ja hän huomasi taas kauhukseen, että nainen oli vasen-kätinen. Nopeasti, kaivautuvalla liikkeellä, hän suojasi päänsä paksulla Thucydidesin niteellä, ja silloin isku osui häneen, lähes katkaisten hänen niskansa ja murskaten hänen sydämensä) - erityisesti vielä sivistymättömissä maissa ja vähemmän saavutettavilla alueilla”, joka elämänsä loppupuolella viettää mielellään aikaa kyyhkysten kanssa, “ja että se tuo materiaalista tukea yleiselle turvallisuudelle, mukavuudelle ja helppokäyttöisyydelle, sekä rauhanomaisten suhteiden ylläpidolle”. Hän ei mene naimisiin, eikä hänellä ole jälkeläisiä – “Kun katson häntä tiedän, että hän haluaa kertoa minulle kuolevansa. Ja silloin, kun saan hänen viestinsä, hänen silmistään tulee valo, voimakkaat valokeilat. Jopa epäorgaaniseksi kutsuttu materia, jonka uskotaan olevat kuollutta reagoi ärsykkeisiin ja antaa selviä merkkejä elämän periaatteista sisällään. Kyllä, se on oikeaa valoa, voimakasta, häikäisevää valoa, joka on intensiivisempää kuin olen koskaan voinut saada aikaiseksi edes vahvimmillakaan laboratoriolampuillani.” - hänellä on hiuksiin, persikoihin ja bakteereihin kohdistuneita fobioita - kaikki mikä on olemassa, elollisena ja epäelollisena, elävänä tai jähmeänä, on altis ulkoiselle ärsykkeelle - sekä puhtauteen ja numeroon kolme liittyviä pakkomielteitä. Kaksi kiinalaista, kolmas heidän takanaan kaiverrettuna Lapis Lazuliin Heidän yllään, lentää pitkä-jalkainen lintu Pitkäikäisyyden symboli Kolmas, epäilemättä palvelusmies Kantaa mukanaan soitinta.


14. kappale

Lapis lazulista Nicola Meren Tesla skarabee Siivet levällään Bedlam Pyhän Betlehemin Marian sairaala, joka on jatkuvassa epätietoisuuden tilassa, alere flammam eli se tarvitsee tulta ja langattoman sähköverkon vuonna 1900, perustetaan vuonna 1247 Lontoossa. Se muutetaan valtion mielisairaalaksi, samalla kun Tesla kärsii pakko-oireisista häiriöistä ja pakkomielteistä, hullunmyllyksi – ruotsiksi “Villervalla” - kaoottisen metelin ja raivon paikaksi kun luostarilaitos hävitetään vuonna 1547. Tiede ei ole muuta kuin elämän perversio, kiinnitettynä mätien viikunanlehtien piiloon pehmeään, Ja punottuna tiukkaan oliivinlehvään, Jokin möykky, voi luoja, lapis lazulia. Suuri kuin niskasta katkaistun juutalaisen kallo, Sininen kuin suoni Madonnan rinnan päällä - ellei sen lopullisena päämääränä ole ihmisyyden paremmaksi tekeminen. Tesla: “Minulla ei ole epäilystäkään, että se ei osoittautuisi hyvin toimivaksi tavaksi laajentamaan massojen ymmärrystä - menneiden vuosisatojen kasaantuvat yleisen rauhan tavoitteet tulevat todeksi nopeasti – lähes samalla tavalla kuin kristalli joka yht’äkkiä muodostuu liuoksessa, jota on hitaasti valmistettu (hänen kätensä oli nostettu ylös, se puristi lapis lazuli palloa, se oli hänen vasen kätensä, ja hän huomasi taas kauhukseen, että nainen oli vasen-kätinen. Nopeasti, kaivautuvalla liikkeellä, hän suojasi päänsä paksulla Thucydidesin niteellä, ja silloin isku osui häneen, lähes katkaisten hänen niskansa ja murskaten hänen sydämensä) - erityisesti vielä sivistymättömissä maissa ja vähemmän saavutettavilla alueilla”, joka elämänsä loppupuolella viettää mielellään aikaa kyyhkysten kanssa, “ja että se tuo materiaalista tukea yleiselle turvallisuudelle, mukavuudelle ja helppokäyttöisyydelle, sekä rauhanomaisten suhteiden ylläpidolle”. Hän ei mene naimisiin, eikä hänellä ole jälkeläisiä – “Kun katson häntä tiedän, että hän haluaa kertoa minulle kuolevansa. Ja silloin, kun saan hänen viestinsä, hänen silmistään tulee valo, voimakkaat valokeilat. Jopa epäorgaaniseksi kutsuttu materia, jonka uskotaan olevat kuollutta reagoi ärsykkeisiin ja antaa selviä merkkejä elämän periaatteista sisällään. Kyllä, se on oikeaa valoa, voimakasta, häikäisevää valoa, joka on intensiivisempää kuin olen koskaan voinut saada aikaiseksi edes vahvimmillakaan laboratoriolampuillani.” - hänellä on hiuksiin, persikoihin ja bakteereihin kohdistuneita fobioita - kaikki mikä on olemassa, elollisena ja epäelollisena, elävänä tai jähmeänä, on altis ulkoiselle ärsykkeelle - sekä puhtauteen ja numeroon kolme liittyviä pakkomielteitä. Kaksi kiinalaista, kolmas heidän takanaan Kaiverrettuna Lapis Lazuliin Heidän yllään, lentää pitkä-jalkainen lintu Pitkäikäisyyden symboli Kolmas, epäilemättä palvelusmies Kantaa mukanaan soitinta.


15. kappale

Lapis lazulista Nicola Meren Tesla skarabee Siivet levällään Bedlam Pyhän Betlehemin Marian sairaala, joka on jatkuvassa epätietoisuuden tilassa, alere flammam eli se tarvitsee tulta ja langattoman sähköverkon vuonna 1900, perustetaan vuonna 1247 Lontoossa. Se muutetaan valtion mielisairaalaksi, samalla kun Tesla kärsii pakko-oireisista häiriöistä ja pakkomielteistä, hullunmyllyksi – ruotsiksi “Villervalla” - kaoottisen metelin ja raivon paikaksi kun luostarilaitos hävitetään vuonna 1547. Tiede ei ole muuta kuin elämän perversio, kiinnitettynä mätien viikunanlehtien piiloon pehmeään, Ja punottuna tiukkaan oliivinlehvään, Jokin möykky, voi luoja, lapis lazulia Suuri kuin niskasta katkaistun juutalaisen kallo, Sininen kuin suoni Madonnan rinnan päällä - ellei sen lopullisena päämääränä ole ihmisyyden paremmaksi tekeminen. Tesla: “Minulla ei ole epäilystäkään, että se ei osoittautuisi hyvin toimivaksi tavaksi laajentamaan massojen ymmärrystä - menneiden vuosisatojen kasaantuvat yleisen rauhan tavoitteet tulevat todeksi nopeasti – lähes samalla tavalla kuin kristalli joka yht’äkkiä muodostuu liuoksessa, jota on hitaasti valmistettu (hänen kätensä oli nostettu ylös, se puristi lapis lazuli palloa, se oli hänen vasen kätensä, ja hän huomasi taas kauhukseen, että nainen oli vasen-kätinen. Nopeasti, kaivautuvalla liikkeellä, hän suojasi päänsä paksulla Thucydidesin niteellä, ja silloin isku osui häneen, lähes katkaisten hänen niskansa ja murskaten hänen sydämensä) - erityisesti vielä sivistymättömissä maissa ja vähemmän saavutettavilla alueilla”, joka elämänsä loppupuolella viettää mielellään aikaa kyyhkysten kanssa, “ja että se tuo materiaalista tukea yleiselle turvallisuudelle, mukavuudelle ja helppokäyttöisyydelle, sekä rauhanomaisten suhteiden ylläpidolle”. Hän ei mene naimisiin, eikä hänellä ole jälkeläisiä – “Kun katson häntä tiedän, että hän haluaa kertoa minulle kuolevansa. Ja silloin, kun saan hänen viestinsä, hänen silmistään tulee valo, voimakkaat valokeilat. Jopa epäorgaaniseksi kutsuttu materia, jonka uskotaan olevat kuollutta reagoi ärsykkeisiin ja antaa selviä merkkejä elämän periaatteista sisällään. Kyllä, se on oikeaa valoa, voimakasta, häikäisevää valoa, joka on intensiivisempää kuin olen koskaan voinut saada aikaiseksi edes vahvimmillakaan laboratoriolampuillani.” - hänellä on hiuksiin, persikoihin ja bakteereihin kohdistuneita fobioita – kaikki mikä on olemassa, elollisena ja epäelollisena, elävänä tai jähmeänä, on altis ulkoiselle ärsykkeelle – sekä puhtauteen ja numeroon kolme liittyviä pakkomielteitä. Kaksi kiinalaista, kolmas heidän takanaan Kaiverrettuna Lapis Lazuliin Heidän yllään, lentää pitkä-jalkainen lintu Pitkäikäisyyden symboli Kolmas, Lapis Lazuli ja Lorelei Lee Long. Lazarus Longin kaksoset, epäilemättä palvelusmies syntyneet risti-sukupuolisen kloonauksen kautta ja tuotu eloon ihmisäitinen Hamadryad Weatheralin ja Ishtar Hardyn kautta. Kantavat mukanaan soitinta.