Denne masteravhandlingen markerer avslutningen på min masterutdanning ved Fakultet for Kunstfag, Universitetet i Agder. Oppgaven er et kunstnerisk utviklingsarbeid hvor jeg utforsker hvordan japansk tradisjonsmusikk påvirker min signatur som komponist. Jeg kommer til å vise prosessen fra komponering til live-spilling og reflektere over hvordan denne innflytelsen påvirket resultatet.

 

I denne anledning ønsker jeg å sende en takk til de som har bidratt til denne avhandlingen og til at min fem år lange studieperiode har vært en givende, spennende og gøy tid. 

 

Takk til Ingolv Haaland for eksemplarisk veiledning, givende tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk gjennom hele arbeidsperioden med denne avhandlingen. 


Takk til Boo Fredrik Sahlander og Bernt Moen for hjelpen med å utvikle meg selv både som utøver og komponist.  

Takk til de fantastiske medmusikerne som var med på å realisere verkene i denne avhandlingen; Harsha Jerome, Torbjørn Kamfjord Eriksen, Hans-Kristian Holte, Michał Nietyksza og studiotekniker Even Sigurdsen Røstad.

 

Og til slutt takk til min samboer, Ida Sofie Laland og mine flotte medstudenter og venner for støtte og oppmuntring gjennom hele denne prosessen og studieløpet.

Forord